Opvang Noord-Holland

Ga je na je bevalling weer aan het werk? Dan wil je zeker zijn dat jouw kindje in goede handen is. Vaak zal je kind een aantal jaar gebruikmaken van de opvang en bij die keuze ga je niet graag over één nacht ijs.

\r\n\r\nVormen kinderopvang
\r\nEr zijn verschillende vormen van kinderopvang: kinderdagverblijven, oftewel crèches, gastouderopvang en naschoolse en buitenschoolse opvangcentra (BSO). De keuze voor opvang die je maakt is heel persoonlijk; iedere ouder heeft eigen voorkeuren en elk kind is anders. Elke vorm van kinderopvang legt ook weer eigen accenten.
\r\n\r\nDe vraag wat het beste is voor jouw kindje kun je het beste zelf beantwoorden. Bespreek met je partner wat jullie van belang vinden in de opvoeding van je kind en wat je verwacht van de kinderopvang als partner in de opvoeding.

\r\n\r\nOriënteren in de omgeving
\r\nOriënteer je op de kenmerken van goede kinderopvang en zoek uit wat de mogelijkheden zijn in jouw woonomgeving. Op internet vind je veel vergelijkingssites per postcodegebied  en informatie over de mogelijkheden bij jou in de buurt. Is er informatie over de openingstijden en het pedagogisch beleid? Over de tevredenheid van ouders? Staat het inspectierapport op de website van de organisatie?

\r\n\r\nBezoek de locatie
\r\nGa op een paar plaatsen kijken voordat je een besluit neemt en luister goed naar je gevoel. Hoe is de sfeer, hoe gaan de leidsters met de kinderen om, ogen de kinderen tevreden? Vraag ook hier om referenties. Je kunt bijvoorbeeld ouders die je tegenkomt, vragen naar hun ervaringen.

SKH hart voor kinderen

SKH is een maatschappelijk betrokken organisatie zonder winstoogmerk, waardoor we veel kunnen investeren in de pedagogische kwaliteit van onze opvang.

Opvoeden doen we samen
Aanvullend op de zorg en opvoeding thuis en op school biedt SKH pedagogisch verantwoorde en kwalitatief goede opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Dynamische en sportieve opvang die kwaliteit biedt, oog voor zorg heeft en kinderen centraal stelt.
Kindgericht werken staat voorop en door het bieden van een gevoel van veiligheid en vertrouwen aan het kind en de ouders kunnen we als mede-opvoeders een bijdrage leveren aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van het kind. Elk kind ontwikkelt zich in zijn/haar tempo en vanuit dit oogpunt spelen we in op de behoeftes van het kind. U kunt bij SKH ook terecht voor vakantieopvang en voor- en tussenschoolse opvang. SKH is tevens partner in zeven Brede scholen

De SKH staat voor:

  • Sterk pedagogisch geschoold
  • Kwaliteit van hoog niveau
  • Hart voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind

SKH biedt elke nieuwe ouder van het kinderdagverblijf 5 x gratis incidentele opvang aan. Dit geeft u de mogelijkheid om, als de groepsgrootte het toelaat, dit in te zetten als u dringend een plekje nodig heeft voor uw kind. Deze actie is tijdelijk. Zie hiervoor onze website.

skh kinderopvang

Babybox
Bent u zwanger en reserveert u een plekje voor uw baby op 1 van onze dagverblijven, ontvangt u van ons, geheel gratis, een babybox met allrelei leesmateriaal, babyspulletjes, proefl essen, en informatieve fl yers die u voor uzelf of uw baby kunt gebruiken

Meer informatie op de website www.kinderopvanghaarlemmermeer.nl vindt u alle adressen van de locaties en uitgebreidere informatie over de SKH. U kunt op elke locatie een rondleiding krijgen om de sfeer te proeven en te zien hoe we de kinderen opvangen

www.kinderopvanghaarlemmermeer.nl

Thuis bij Forte Kinderopvang

Een geruststellende gedachte: bij Forte Kinderopvang voelt uw kind zich helemaal thuis. Forte Kinderopvang biedt uw kindje aandacht, geborgenheid en de rust en regelmaat binnen het vaste dagritme van thuis. Pedagogisch medewerkers zorgen voor individuele begeleiding, een veilige omgeving en een stimulerende sfeer waarin uw kind zich prettig voelt.

forte kinderopvang

Maar van Forte Kinderopvang mag u meer verwachten. Door het rijke aanbod aan activiteiten, toegespitst op leeftijd en belangstelling van uw kind, is bij ons veel ruimte om de wereld te ontdekken. Spelen en leren gaan hierbij hand in hand

Bijzonder:

  • Gezond buiten slapen in bij- zondere buitenbedjes.
  • Rijk aanbod aan activiteiten, zoals babygebaren, muziek op schoot en peuteryoga.
  • Mogelijkheden voor flexibele en extra opvang.
  • Het kwantumtarief: korting voor ouders die meerdere dagen opvang afnemen.

Forte Kinderopvang heeft vestigingen in Bergen, Castricum, Graft-De Rijp, Groet, Heiloo, Limmen en Schoorl. Kom kijken en kennismaken!

Verlegde Overtoom 24
1901 EX Castricum
(0251) 658 058
www.fortekinderopvang.nl

Villa Kakelbont
Villa Kakelbont neemt graag de zorgen voor je kind uit handen op de tijden dat je werkt. Het is een vertrouwde plek waar kinderen van 0 t/m 12 jaar terecht kunnen op de kinderopvang, buitenschoolse en tussenschoolse opvang. Er wordt aandacht besteed aan zowel het groepsproces als aan de individuele ontplooiingsmogelijkheden van het kind. Het spel-en ontwikkelingsmateriaal van Villa Kakelbont is veelzijdig en op de ontwikkelingsfase van het kind afgestemd.

 

W.M. Dudokweg 22 C
1703 DB Heerhugowaard
(072) 572 04 05
www.villakakelbont-hhw.nl

De Hooijbergh
Niets is zo heerlijk voor een kind als buitenspelen. In een landelijke omgeving kan je kind genieten van dieren en de natuur. Paardrijden, skelteren, de moestuin beheren, muziek-, theater- en danslessen; De Hooijbergh heeft het allemaal. De kinderen spelen, leren en doen veel ontdekkingen bij de drie verschillende opvanglocaties. Je kunt er terecht voor dagopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Kijk op de website voor meer informatie over de locaties.

www.hooijbergh.nl