Opvang Noord-Brabant

Ga je na je bevalling weer aan het werk? Dan wil je zeker zijn dat jouw kindje in goede handen is. Vaak zal je kind een aantal jaar gebruikmaken van de opvang en bij die keuze ga je niet graag over één nacht ijs.

\r\n\r\nVormen kinderopvang
\r\nEr zijn verschillende vormen van kinderopvang: kinderdagverblijven, oftewel crèches, gastouderopvang en naschoolse en buitenschoolse opvangcentra (BSO). De keuze voor opvang die je maakt is heel persoonlijk; iedere ouder heeft eigen voorkeuren en elk kind is anders. Elke vorm van kinderopvang legt ook weer eigen accenten.
\r\n\r\nDe vraag wat het beste is voor jouw kindje kun je het beste zelf beantwoorden. Bespreek met je partner wat jullie van belang vinden in de opvoeding van je kind en wat je verwacht van de kinderopvang als partner in de opvoeding.

\r\n\r\nOriënteren in de omgeving
\r\nOriënteer je op de kenmerken van goede kinderopvang en zoek uit wat de mogelijkheden zijn in jouw woonomgeving. Op internet vind je veel vergelijkingssites per postcodegebied  en informatie over de mogelijkheden bij jou in de buurt. Is er informatie over de openingstijden en het pedagogisch beleid? Over de tevredenheid van ouders? Staat het inspectierapport op de website van de organisatie?

\r\n\r\nBezoek de locatie
\r\nGa op een paar plaatsen kijken voordat je een besluit neemt en luister goed naar je gevoel. Hoe is de sfeer, hoe gaan de leidsters met de kinderen om, ogen de kinderen tevreden? Vraag ook hier om referenties. Je kunt bijvoorbeeld ouders die je tegenkomt, vragen naar hun ervaringen.

Kober groep, alle ruimte voor ontwikkeling en leuk!
Als je aan het werk gaat, wil je zeker weten dat je kind in goede handen is. Op een kinderdagverblijf of bij een gastouder van de Kober groep kun je altijd vertrouwen. Het is een fijne, veilige en vertrouwde plek waar je kind met liefde verzorgd wordt en met plezier naar toe gaat. We geven de allerkleinsten de ruimte om in alle rust te groeien, te ontwikkelen, te spelen, te delen en te leren.

kober kinderopvang

Hooilaan 1
4816 EM Breda
(076) 504 56 05
www.kober.nl

Voor de betere kinderopvang in Tilburg en De Kempen www.sbkinderopvang.nl

Voor de betere kinderopvang
Er wordt veel gesproken over kinderopvang. Over kosten, flexibiliteit, bezuinigingen. De vraag wat het beste is voor jouw baby kun je het beste zelf beantwoorden. Weet wel dat wij uitsluitend werken met de beste kinderopvangorganisaties in de regio Tilburg en De Kempen. Zij kijken en luisteren naar de wensen van de kinderen en zijn bewust bezig met een goede ontwikkeling van ieder kind. Kinderen, hoe klein ook, leren spelenderwijs heel veel van elkaar! En zo zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor professionele opvang. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven en onze mogelijkheden. Kijk op: www.sbkinderopvang.nl

sbkinderopvang

Speelland
Laat je kind vol vertrouwen achter bij de professionele leidsters van Speelland, een kinderdagverblijf voor kleintjes van 0 tot 4 jaar. De kleinschaligheid van het kinderdagverblijf en korte communicatielijnen zorgen voor een betrokken samenwerking. Rust en duidelijkheid in de groep staat voorop en er wordt een voor- en vroegschools educatieprogramma aangeboden. Door intensief contact met scholen en andere instanties heeft je kind bij Speelland een doorgaande leerlijn naar de basisschool.

Stationsstraat 51c
5281 GB Boxtel
(0411) 74 40 16
www.speellandboxtel.nl

Kinderdagverblijf de Vlieger
Niets is zo heerlijk voor een kind als buiten zijn. Laat je kind kennismaken met de wonderen van de natuur bij Kinderdagverblijf de Vlieger. Er is een groot speelbos en een kinderboerderij waar kinderen heerlijk kunnen spelen. De natuur speelt met al haar mogelijkheden een belangrijke rol in onze pedagogische visie. De kinderen spelen, leren en doen veel ontdekkingen bij de Vlieger. Je kunt er terecht voor zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang.

Langstraat 14a
5481 VP  Schijndel
(073) 547 84 49
www.kdvdevlieger.nl

Kinderstad Tilburg
Kinderen kunnen zich in een vertrouwde en veilige omgeving het beste ontwikkelen. Bij de verschillende locaties van Kinderstad leren baby’s, peuters en kleuters spelenderwijs met hun leeftijdsgenootjes. Bij de schoolgaande jeugd is de buitenschoolse opvang gericht op een leuke tijd, die de kinderen naar wens mogen invullen. Sporten, dansen of lekker spelen in de natuur. Veel locaties werken samen met de scholen in de buurt, waardoor onderwijs en opvang steeds meer hand in hand gaan.

(013) 583 80 40
www.kinderstadtilburg.nl

KOM
KOM, de afkorting van Kinderopvang Op Maat, neemt graag de zorgen voor je kind uit handen op de tijden dat je werkt. Zowel voor dagopvang als buitenschoolse opvang kun je bij verschillende locaties terecht. De professionele medewerkers richten zich op een veelzijdige ontwikkeling van jonge kinderen met activiteiten die aansluiten bij hun aangeboren nieuwsgierigheid en verschillende talenten (o.a. muziek, dans en sport).

Laan van Everswaard 78
4617 LK Bergen op Zoom
(0164) 25 63 31
www.komboz.nl