Opvang Groningen

Ga je na je bevalling weer aan het werk? Dan wil je zeker zijn dat jouw kindje in goede handen is. Vaak zal je kind een aantal jaar gebruikmaken van de opvang en bij die keuze ga je niet graag over één nacht ijs.

\r\n\r\nVormen kinderopvang
\r\nEr zijn verschillende vormen van kinderopvang: kinderdagverblijven, oftewel crèches, gastouderopvang en naschoolse en buitenschoolse opvangcentra (BSO). De keuze voor opvang die je maakt is heel persoonlijk; iedere ouder heeft eigen voorkeuren en elk kind is anders. Elke vorm van kinderopvang legt ook weer eigen accenten.
\r\n\r\nDe vraag wat het beste is voor jouw kindje kun je het beste zelf beantwoorden. Bespreek met je partner wat jullie van belang vinden in de opvoeding van je kind en wat je verwacht van de kinderopvang als partner in de opvoeding.

\r\n\r\nOriënteren in de omgeving
\r\nOriënteer je op de kenmerken van goede kinderopvang en zoek uit wat de mogelijkheden zijn in jouw woonomgeving. Op internet vind je veel vergelijkingssites per postcodegebied  en informatie over de mogelijkheden bij jou in de buurt. Is er informatie over de openingstijden en het pedagogisch beleid? Over de tevredenheid van ouders? Staat het inspectierapport op de website van de organisatie?

\r\n\r\nBezoek de locatie
\r\nGa op een paar plaatsen kijken voordat je een besluit neemt en luister goed naar je gevoel. Hoe is de sfeer, hoe gaan de leidsters met de kinderen om, ogen de kinderen tevreden? Vraag ook hier om referenties. Je kunt bijvoorbeeld ouders die je tegenkomt, vragen naar hun ervaringen.

Kinderopvang te duur? Niet bij Stichting Rzijn!

Binnen onze Kinderopvang opvang wordt het uitgangspunt gehanteerd dat er een gezellige en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd; een sfeer waarin de kinderen zich veilig voelen en op ontdekking gaan. Groepsruimten stralen rust uit, het is er vriendelijk, warm en schoon, zonder afbreuk te doen aan de eigen inbreng van de aanwezige kinderen. Als stichting willen we graag dat de kinderen zich prettig, veilig en geborgen voelen.

kinderopvang rzijn
Onze stichting voert een gedegen pedagogisch beleid waarin de visie en uitgangspunten ten aanzien van de opvoeding en ontwikkeling van kinderen zijn vastgelegd. En, opvang op Stichting Rzijn is ook nog eens zeer betaalbaar! Vraag een vrijblijvende offerte op via info@rzijn.nu of (0599) 582417.

Kapelweg 13
9561 GA Ter Apel
(0599) 582 417
www.rzijn.nl